#JOEMQUEDOACASA NOUS SUGGERIMENTS 27-3-2020

Hola Tramuntana!!

Ara que ja ens podem escoltar i veure pel Teams la cosa canvia una mica. Almenys podem xerrar una estona i fer passar els minuts de forma més agradable.

Us recordo que aprofitarem aquestes estones de connexió per resoldre dubtes, preguntes o per fer suggerències de diferents activitats i propostes. 
      
Malauradament sembla que això va per llarg així que intentarem anar proposant activitats per tal de que aneu treballant una miqueta cada dia i no perdeu l'hàbit que havíem adquirit a escola.

Ja us vaig comentar que són suggeriments de feines, en cap cas són obligatòries, però les preparem amb molt entusiasme per vosaltres i a mi, personalment, m'encanta rebre els vostres correus electrònics amb les tasques realitzades. Encara que a vegades faci una mica de mandra, us animo a seguir treballant amb il.lusió.

Anem a per les suggerències nois i noies...

REPTE:

Us recordo que segueix en peu el repte de gravar-vos en video mentre dieu un embarbussament. N'he rebut quatre o cinc i espero que envieu més. Us recordo que ha de ser en format mp4,gravat en horitzontal i que no s'allargui més de 20 segons més o menys.

CULTURA RELIGIOSA:

Si... ja tocava no? S'apropa Setmana Santa i és una de les festivitats que treballem a l'escola des d'aquesta àrea.

Com ara no estem a escola us deixo un enllaç d'una pàgina on podreu trobar la informació més rellevant sobre aquest període que per nosaltres és de vacances.


Una vegada l'hagueu llegit podreu fer el kahoot d'avui, ja que va relacionat amb aquest tema.

Us deixo el codi aquí escrit. Sobretot llegiu abans de contestar el kahoot. Codi: 0465614

MATEMÀTIQUES:

Us segueixo animant a practicar les taules de multiplicar de forma jugada. Ens anirà molt bé per seguir resolen càlculs.


També us deixo un document amb uns problemes sobre el futbol a les estones de pati. Si, nois i noies... allò que jugàvem quan anàvem a escola.. Quina pena!!!

Recordeu descarregar el document abans de treballar!!

LENGUA CASTELLANA:

Como hacía unos días que no os compartía nada de lengua castellana, hoy os adjunto este documento sobre una tipología textual: La fábula.

Leed bien el documento y intentad hacer las actividades de la mejor manera posible.

Me lo podéis enviar a mi correo m.espinet@escolatabor.cat.

Recordad descargar el documento antes de trabajar!!


RECOMANACIONS GENERALS:

  • No deixeu d'escriure el vostre diari de confinament, ja veieu que us els vaig contestant un a un en la mesura que vaig rebent les actualitzacions.
  • Aneu mirant les entrades anteriors i si teniu ganes de fer alguna de les tasques pendents, les podeu fer. He rebut pocs poemes i penseu que s'apropa Sant Jordi i és temps de llibres i poemes.
  • Seguiu practicant les cançons de la cantata com us ha dit la Jordina, no sabem si acabarem fent la cantata o no.
  • Les aplicacions code.org i smartick segueixen obertes per a seguir practicant la programació i les matemàtiques. A més, us recordo que a classe també utilitzaven codespark.


Passeu un bon cap de setmana i ens tornem a llegir dilluns.
Molts petons per tots i totes.

Sergi.