SETMANA DE SANT JORDI! 20-4-20


Hola Tramuntana!


Una setmana més seguim amb aquesta nova dinàmica de classes telemàtiques i feines on-line. Esperem que la normalitat vagi apropant-se i que en uns dies o setmanes ens puguem tornar a veure i compartir estones plegats.

Espero que seguiu amb molta energia i que les vostres famílies segueixin gaudint d'una bona salut.

Us deixo unes imatges i videos que m'heu enviat alguns de vosaltres al correu electrònic. De veritat que sou màgnifics. No deixeu de compartir allò que aneu fent, jo ho aniré compartint tot.








Ja veieu que l'Asha, l'Ermessenda, l'Alexandra i el Pol han superat el repte que us va proposar la Marta i la Jordina amb escreix.





La Noa (amb la seva germana) i l'Asha (amb la seva mare) s'han exercitat fent ioga i m'han enviat aquestes fotos magnifiques.
Gràcies!!!

Anem amb les tasques setmanals:

Com que tenim correccions pendents i tasques a fer que requereixen de més temps, aquesta setmana totes les tasques de projecte, català i matemàtiques seran a les estones de comunicació. 

Us posaré deures divendres. Acabeu les feines pendents tranquil.lament i a les classes farem correccions i diferents activitats que us he preparat.

Us recordo que:
  • dilluns 20 tenim correcció de preguntes projecte i la tasca de numeració de matemàtiques.
  • dimarts 21 entrega de sopa de lletres i correcció de la lectura de català.
  • dimecres 22 correcció dels mots de català i entrega del càlcul i joc de matemàtiques.
  • dijous 23 llegim poemes i entrega de foto de plastilina.
  • divendres 24.-------
  • dilluns 27 treball antz i padlet projecte.

Us he personalitzat una carpeta on només hi teniu accés vosaltres, cada alumne/a la seva evidentment. Ningú més hi podrà entrar. Així que a partir d'ara ho centralitzarem tot per allà. No caldrà que m'envieu les feines per correu, les pengeu a la vostra carpeta, on jo hi tinc accès, i d'aquesta manera serà més fàcil per tots.

Us faré un petit tutorial per no tenir dubtes de res, però ja sabeu que em podeu consultar per correu electrònic o per la classe qualsevol cosa.

TUTORIAL DESCARREGAR DOCUMENTS CARPETA COMPARTIDA




PROJECTE:

Espero que estigueu confeccionant el padlet sobre la vostra malaltia de l'aparell circulatori que vam repartir-nos la setmana passada a la classe telemàtica. 

Aprofitarem aquesta setmana per treballar força a les estones de classe i no posarem cap deure per fer entre setmana per tal que pugueu preparar bé l'exposició que fareu a partir del 27 d'abril a les estones de comunicació.

Atenció: El document que us adjunto el treballarem plegats a les estones de comunicació del proper dimarts 21 i dimecres 22. NO EL FEU ABANS SI US PLAU.

Descarregueu seguint el tutorial. 
Tasca a fer a l'espai de comunicació
ENTREGA PER CARPETA COMPARTIDA  

LLENGUA CATALANA:

Recordeu tenir preparat un poema per aquest dijous. Intentarem llegir-ne uns quants a la classe del teams.

Abans de començar la part de gramàtica del verb, us deixo la darrera tasca de formació de mots que seguirem treballant al llarg de les classes telemàtiques. Us activaré l'enllaç durant la setmana per treballar-ho a la classe telemàtica de divendres 24 d'abril. NO EL FEU ABANS SI US PLAU.

MOTS COMPOSTOS

Descarregueu seguint el tutorial. 
Tasca a fer a l'espai de comunicació
ENTREGA PER CARPETA COMPARTIDA  


Us deixo una lectura per llegir i treballar a l'espai de comunicació. Us activaré l'enllaç entre setmana per tal de poder descarregar el document a la vostra carpeta compartida de l'office i treballar-la el proper divendres 24 d'abril. NO EL FEU ABANS SI US PLAU.

Descarregueu seguint el tutorial. 
Tasca a fer a l'espai de comunicació
ENTREGA PER CARPETA COMPARTIDA  

MATEMÀTIQUES:


Una vegada hem corregit la tasca de numeració que teníem de la setmana passada, us deixo una tasca per treballar la simetria abans d'endinsar-nos a treballar els polígons.

Us activaré l'enllaç entre setmana per tal de poder descarregar el document a la vostra carpeta compartida de l'office i la treballarem plegats a l'espai de comunicació de dijous 23 d'abril. NO EL FEU ABANS SI US PLAU.

SIMETRIA


Descarregueu seguint el tutorial. 

Tasca a fer a l'espai de comunicació

ENTREGA PER CARPETA COMPARTIDA  


Desxifreu l'enigma i feu-me arribar la resposta per correu electrònic.

Amb aquestes 5 pistes ¿podries desxifrar el codi i obrir el cadenat? 

Pista # 1: 682 - Un nombre és correcte i és al seu lloc
Pista # 2: 614 - Un nombre és correcte però està mal posat 
Pista # 3: 206 - Dos nombres són correctes, però tots dos estan fora del seu lloc 
Pista # 4: 738 - Cap nombre és correcte 
Pista # 5: 780 - Un nombre és correcte però no està al seu lloc 

Llavors quin és el nombre?



CASTELLANO 

Hola chicos esta semana os propongo una tarea cortita para acabar de aprender los determinantes. Dentro del mismo archivo encontrareis unas actividades y un taller de escritura. Os sugiero escribir un cuestionario sobre algún tema divertido. Ser creativos. 

(Recordar descargar el documento antes de empezar a trabajar)
ENTREGA 
LUNES  30-04-20

Además como ya sabréis todos esta semana es San Jordi. El 23  de abril se celebra el día internacional del libro. Coincide que ese día murió  Miguel de Cervantes, William Shakespeare entre otros escritores reconocidos.
Ya sabéis que en Catalunya es un día importante, así que os dejo un enlace para leer alguna poesía, y otro que recomienda libros de poesía infantil por si alguno se anima a comprar uno para este San Jordi. 



Un abrazo nos vemos en los espacios de comunicación. 


FRANÇAIS:


L’Imma us diu que en els espais de comunicació per Teams escoltareu les dues parts que falten dels


sobre el VIAJAR ¿DÓNDE QUEDA? I VIAJAR ¿DÓNDE IR?, per tant de deures aquesta setmana haureu de copiar el vocabulari d’aquestes dues parts i us recorda que hi ha 10 jocs a cada sèrie de vocabulari. Us escriu aquí els títols en Français dels deures: 

VOYAGER – OÙ EST? (VIAJAR ¿DÓNDE QUEDA?) i VOYAGER – OÙ ALLER? (VIAJAR ¿DÓNDE IR?).



Data d’entrega màxim: 27-4-2020


MÚSICA:
ENTREU A AQUESTA WEB MUSICLAB. Està en anglès però és molt intuïtiva. Utilitzeu SONG MAKER per escriure la cançó “La flor de la cantuta” i afegir-hi un ritme que us agradi:bhttps://musiclab.chromeexperiments.com/

Envieu-me el resultat a: jcampi@escolatabor.cat

FEU AQUESTS PASSATEMPS MUSICALS:


LLENGUA ANGLESA:

El Jordi us enllaça els documents que heu fet a la sessió de comunicació amb les diferents solucions.




RECOMANACIONS GENERALS:

Podeu seguir enviant fotografies i videos com els dels vostres companys. Així podreu seguir veient-vos amb els companys a través del blog i gaudirem d'aquelles activitats que aneu fent.

Qualsevol dubte que us pugui sorgir ja sabeu que em podeu enviar un correu electrònic o a l'espai de comunicació els podrem resoldre. No dubteu en preguntar.

Kahoot familiar sobre Sant Jordi dia 23.04.2020 //  
02331634

Una salutació per tots i totes.


Sergi