RECULL DE REPTES, IMATGES I MÉS... 24-4-20

Hola Tramuntana!

Ja és divendres i com us vaig comentar a les classes, toca fer una entrada al blog amb tot allò que he anat rebent per part vostra.

Espero que seguiu treballant com ho heu fet aquesta setmana, esteu fets uns cracks en descarregar documents, editar-los i treballar de manera telemàtica. Us felicito!!!

Les primeres imatges són del repte de la plastilina casolana. La veritat és que heu fet unes grans boles i creacions de plastilina. 

L'activitat potser feia una mica de mandra però les vostres cares de felicitat ho diuen tot. Enhorabona a tots i totes!!



















El Jan, l'Ermessenda i l'Oriol amb les seves mares, així com l'Alexandra i la seva família, han practicat ioga com us va proposar la Marta i ens deixen aquestes postures ben originals.




El Dídac ens mostra com practica amb el seu ukelele.


L'Amalia ens mostra la seva celebració de pasqua.



Us deixo un petit video del Jan fent la seva plastilina casolana, un molt bon resum del seu procés de creació. Gràcies.



L'Alexandra ens deixa bocabadats amb la seva veu, escolteu-la bé i gaudiu d'un petit concert...


Avui no us deixo feines nois i noies. 
Recordeu acabar el padlet per fer-ne la presentació dilluns a la classe telemàtica i també d'acabar el treball sobre la pel·lícula de formigues. Farem un petit debat a la classe també.

VOLEU TENIR UNA MASCOTA VIRTUAL???
Us deixo una petita proposta totalment voluntària. Qualsevol de vosaltres que ho provi, que em faci arribar un video del resultat si us plau que el penjarem al blog.

Es tracta de pintar una de les lamines que us enllaço i baixar una app al telèfon o tauleta. Una vegada tingueu el dibuix pintat i l'app baixada veureu un resultat impressionant... Aviam qui s'atreveix!!!

Seguiu les instruccions...

Atenció: descarregueu el document al word normal per tal de veure'l sense que es desconfiguri

EDUCACIÓ FÍSICA:

For the 30/04/20

You have to make 3 throws in a basket. You can use a bucket, a basket... Remember to record a video and send it to me by mail.
What will be the most original throw?

Heu d'inventar-vos 3 llançaments a cistella. Podeu utilitzar una paperera, una galleda, una cistella... Heu de gravar-vos en vídeo i enviar-m'ho per mail. Quin serà el llançament més original?

RECOMANACIONS GENERALS:

Amb la nova entrada de dilluns us enllaçaré les feines que anirem fent durant la setmana a les classes i alguna petita feina per fer també de deures.

Bon cap de setmana confinat...
Us trobo a faltar!

Sergi