TANQUEM LA SETMANA 8-5-20


Hola Tramuntana!

Com cada divendres us deixo un recull d'imatges, fotografies i feines que m'heu anat fent arribar aquesta setmana.

Heu treballat molt bé a les classes telemàtiques i us animo a seguir endavant. Sóc conscient que a vegades la dinàmica i la tecnologia ens juguen males passades. Us segueixo animant a que consulteu els dubtes i pregunteu tot allò que necessiteu. Quan no és un document que es descarrega malament, és un document que no s'obre o un exercici que em costa més que l'altre... no patiu, esteu treballant molt bé i ho seguirem fent igual de bé.

Us deixo uns quants dibuixos que heu fet amb el paint utilitzant polígons. La veritat és que us han quedat força bé.





La Mar, l'Asha i la Gisela ens deixen unes fotos d'uns pastissos que fan molt bona pinta!! A veure si podem tornar a escola i porteu un trosset amb paper de plata, això s'ha de tastar!!





L'Aleix aprofita quan acaben les classes pel Teams per poder jugar una estona amb el seu germà. Què gran està!!!
La Gisela aprofita per sortir a passejar amb la seva gossa.





La Gisela, l'Asha i la Senda han completat els challenges que us van proposar la Jordina i la Marta, aquí les veieu entregades al màxim!






PROJECTE:

Podeu acabar d'emplenar el document que vam començar ahir a la classe. Si us han quedat coses per escriure als diferents blocs no ho deixeu de fer.

Document per treballar en línia, NO DESCARREGEU
DEBAT I TREBALL A L'AULA TELEMÀTICA DIJOUS 7-5-20

TIC:

Us deixo un emaze que m'ha fet arribar una de les vostres companyes. Intentarem anar-los presentant a les classes telemàtiques i d'aquesta manera anirem visitant les vostres cases poc a poc. Recordeu que han d'estar fets per la setmana vinent.


També us deixo una super presentació de l'Alexandra amb el programa POWTON que us vaig ensenyar la setmana passada i que era una activitat totalment voluntària.



Us animo a seguir compartint les vostres creacions dels programes i aplicacions que anem treballant. Moltes gràcies.

Us recordo la web per fer la presentació, el tutorial està a l'entrada anterior. NO CAL QUE EL FEU DE CASA, PODEU FER QUALSEVOL TEMÀTICA QUE US VINGUI DE GUST COM PER EXEMPLE AQUESTA QUE HE FET JO:




ESCAPE ROOM FAMILIAR:

Gràcies a les recomanacions del pare de l'Alexandra, l'Hector, aquesta setmana us proposo fer aquest escape room amb la família. A mi m'ha agradat molt, a més de que sóc bastant fan d'aquesta saga de pel·lícules.

Us comparteixo l'enllaç i si el podeu fer em compartiu alguna foto de l'estona que passeu.



EDUCACIÓ FÍSICA:

Us recordo que el dia 12/05/20 m’heu d’enviar els “Challenges”  explicats a classe i al e-mail.

RECOMANACIONS GENERALS:

Recordeu d'anar fent les tasques de les altres matèries. Ja sigui els deures de castellà, els reptes d'educació física, repassar llengua francesa i anglesa i seguir practicant música.

Agafeu forces i descanseu aquest cap de setmana, tornarem dilluns amb noves tasques i nous reptes.

REPASSEU ELS APUNTS DEL VERB QUE FAREM UN QÜESTIONARI COM EL DE L'APARELL CIRCULATORI!!

Ens veiem a les classes Tramuntana. 
Una setmana menys, ànims!!

Sergi