ACABEM L'ANY PREPARANT LA FI DE PROJECTE 20-12-19

Benvinguts de nou al blog de Tramuntana.

Aquestes dues setmanes hem estat molt enfeinats amb els àlbums de final de trimestre, tot i això hem seguit avançant en el nostre projecte Ai, quin refredat!!

Una de les tasques que hem fet ha estat la de fer una comprensió lectora per als companys després de llegir una lectura sobre els refredats.

Ha estat una activitat ben diferent a les que estem acostumats ja que normalment no construïm nosaltres les preguntes de les comprensions. Hem hagut d'extreure bé la informació i dissenyar unes preguntes ben estructurades per poder-les respondre posteriorment.




La setmana passada vam fer les exposicions orals sobre les malalties de l'aparell respiratori i aquesta setmana hem fet l'avaluació cooperativa del treball en grup. Hem avaluat als nostres companys i hem argumentat oralment les nostres valoracions. 



Per tancar aquest bloc de continguts, hem visionat les diferents exposicions fetes a l'aula i hem pogut extreure'n conclusions per poder seguir millorant les nostres exposicions orals. Ha estat una tasca divertida i al mateix temps molt positiva.



Sense temps de descans, ens hem posat a experimentar amb diferents app's per confeccionar el repte de final de projecte. Us tenim preparada una gran sorpresa amb una activitat que us deixarà amb la boca oberta.

Aplicacions com snotes, puzzlemaker, codis QR, generadors de missatges secrets, walla me, codi morse... ens serviran per crear les pistes d'un breakout o scappe room que us farem al tornar de vacances.

Ha sigut genial!!










Per acabar la setmana, l'Eduard ens ha portat diferents objectes que ens serviran per fer l'atrezzo del nostre scappe room. Un estetoscopi, xeringues, venes, mostres d'apòsits i fàrmacs, ens ajudaran molt a guarnir les diferents sales del nostre scappe room.




També hem dissenyat unes ulleres per poder llegir missatges secrets de colors. Ha estat molt distret i molt engrescador fer aquestes activitats tant divertides. 


La setmana l'hem acabat amb una petita tècnica de gamificació que ens ha preparat el Sergi. Un petit enigma amb una caixa misteriosa que hem intentat resoldre per aconseguir descobrir el premi amagat.
Ha estat molt entretingut treballar conjuntament amb els companys per intentar assolir el repte de la caixa misteriosa. Diferents proves i qüestionaris ens han ajudat a resoldre l'enigma amb un temps de 12 minuts. No tots ho hem aconseguit però l'activitat ha sigut  súper motivant.



Donem per acabada la setmana i esperem de tot cor que passeu unes bones vacances de Nadal.

Carregueu piles que ben aviat ens tornem a veure!
Bon Nadal!

Tramuntana