UN PONT BEN DIFERENT... 30-4-20

Hola Tramuntana!

Acaba la setmana en dijous... Avui hauriem de marxar de pont tot contents i preparats per carregar piles per un final de curs trepidant. Però no serà així... Tot i poder sortir al carrer a fer petites passejades, no podrem marxar a gaudir d'aquests dies de festa. Tot sigui per acabar d'una vegada amb aquest confinament i ens puguem retrobar ben aviat.

Avui us deixo algunes imatges que m'heu compartit aquests darrers dies, recordeu que tot allò que feu m'ho podeu compartir per correu i jo ho penjaré al blog.







Us deixo també el podium del kahoot de Sant Jordi en família. Un gran aplaudiment per tots i totes, gràcies per participar.


Avui, seguint la tònica de les darreres setmanes, no us posaré gaire feina. Com bé sabeu les tasques les anirem fent a les classes telemàtiques i seguirem progressant com fins ara.


TIC:

Us presento una aplicació que es diu powton i serveix per fer presentacions ben divertides. Us deixo un petit tutorial per si voleu remenar una mica i fer una presentació personal de vosaltres. No és una tasca obligatòria, simplement si voleu seguir millorant la vostra competència digital podeu practicar una mica.

A veure si us animeu!!


LLENGUA CATALANA:

Ara que ja hem iniciat les tasques sobre el verb, us deixo unes activitats per fer aquests dies i que corregirem a l'espai de comunicació de dilluns.

(Recordeu descarregar el document abans de començar a treballar)
ENTREGA PER CARPETA COMPARTIDA  i CORRECCIÓ DILLUNS 4-5-20

Amb això tindreu prou Tramuntana, descanseu una mica de feines i activitats i aprofiteu per fer d'altres activitats que us agraden, a veure si m'envieu algunes fotografies pel blog.

ESCAPE ROOM FAMILIAR:

Ara que els pares i mares són uns experts en sortir d'un escape room, recordeu el que vam fer pel projecte? Us proposo una web on hi ha un escape room digital per fer en familia. 

Us recomano que us acompanyin els pares. Jo he fet "MISIÓN GÉNESIS" i la veritat ha estat força divertit.


Us demana que us registreu però és molt senzill. Ja m'explicareu!!


RECOMANACIONS GENERALS:

Recordeu d'anar fent les tasques de les altres matèries. Ja sigui els deures de castellà, els reptes d'educació física, repassar llengua francesa i anglesa i seguir practicant música.

Kahoot dia 30-4-2020: 09208193 (Utilitzeu els apunts sobre els triangles)

Ens veiem a les classes Tramuntana. Una setmana menys, ànims!!
Us trobo a faltar...

Sergi